Over ons

De rijopleiding nieuwe stijl is tot stand gekomen door verschillende les- en werkvormen, vaardigheden, kennis en gevolgde cursussen (onder andere de RIS-opleiding) samen te voegen tot een nieuwe rijopleiding, waar je als cursist veel profijt van hebt.
Een geschikte rijopleiding dient namelijk individueel te zijn afgestemd op de kandidaat.

Raymond Houben

Er zal onder andere rekening worden gehouden met de leerling-kenmerken van een cursist en daar worden de didactische leer- en werkvormen voor de praktijklessen op aangepast.Auto Rijschool Houben

Daarnaast werken wij met een nieuw ontworpen instructiekaart volgens het “leerlingvolgfasesysteem”.

Dit unieke systeem geeft duidelijkheid aan, voor zowel de leerling, maar ook aan u als ouders, in wat voor fase uw zoon of dochter zich bevindt, en geeft ook aan hoeveel lessen je nodig hebt voor het behalen van je rijbewijs.

Na elke fase wordt bekeken hoe de leerling ervoor staat, en u als ouders kan op de leskaart zien hoe ver uw zoon of dochter gevorderd is in de rijopleiding.
Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan, maar wordt u de hele opleiding betrokken bij het door ons zelf ontworpen “leerlingvolgfasesysteem”

Ik zal u er graag alles over uitleggen in een vrijblijvend gesprek, zodat u ons nieuwe systeem zelf kunt inzien, en u zelf ervaart dat wij altijd blijven werken aan de kwaliteit van de rijopleiding.
Duidelijkheid, kwaliteit, en minder kosten door ons hoog slagingspercentage, dit geeft aan waar rijschool Houben voor gaat en staat.

Enthousiasme, plezier, werklust, gedrevenheid en kennis bij zowel de instructeur als de leerling, in combinatie met de rijopleiding nieuwe stijl, en het leerlingvolgfasesysteem is de sleutel tot succes!

Veilig, sociaal, defensief, technisch, milieubewust en verantwoord deelnemen aan het verkeer. Dit zijn allemaal aspecten die van ons verwacht worden om het felbegeerde rijbewijs in bezit te krijgen.

Met 20 jaar ervaring als rij-instructeur staat rijschool Houben voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een uitstekende service!

Natuurlijk ben ik ook bereid om u telefonisch of via het e-mailformulier nog meer inhoudelijke informatie te geven over de rijopleiding nieuwe stijl en het leerlingvolgfasesysteem.

Graag tot ziens,

Raymond Houben

Instructeur / opleider van rijschool Houben